Peuteropvang/BSO

Korte lijntjes met Ukkie & Pukkie

De locaties van de peuteropvang Ukkie en Pukkie zijn net als de locaties van ’t Kofschip gevestigd aan de Booyenverlaat en de Citroenvlinder. De overstap is dus zo gemaakt.

Met het programma Uk & Puk staat taalontwikkeling centraal bij de peuteropvang van Spelerwijs en dat sluit heel mooi aan bij de leesactiviteiten van ’t Kofschip. Daar waar kinderen op de peuteropvang elke zes weken woorden en activiteiten krijgen aangeboden over een bepaald onderwerp, zetten wij in de kleuterklas een extra stap door het lezen op een leuke manier nog eens extra te stimuleren.

Ook richten we ons net als Ukkie & Pukkie heel bewust op het samen leren spelen en werken. Spelerwijs en het ’t Kofschip zetten zich samen in voor een goede start van uw kind in groep 1. Dat kan omdat de lijntjes kort zijn.

Zit uw kind op de peuterspeelzaal en wilt u graag een keer kennis komen maken op ’t Kofschip? U bent van harte welkom! U kunt telefonisch (0528 275571) of per mail (kofschip@pricoh.nl) een afspraak maken voor een kennismakingsbezoek met een rondleiding.

Ook hebben we gedurende het schooljaar enkele peuteruurtjes waar u en uw kind gezellig kunnen komen kennismaken met onze school.

MR
About us

Buitenschoolse opvang dichtbij

De buitenschoolse opvang dichtbij school. Wel zo handig. Naast ’t Kofschip aan de Booyenverlaat vindt u BSO Woelwater van Stichting Prokino. Kinderen van onze nevenlocatie De Erflanden kunnen terecht bij BSO Het Vlinderplateau aan de Citroenvlinder. Een vertrouwde plek, want deze BSO zit onder hetzelfde dak als onze basisschool.

Woelwater bestaat uit drie groepen en Het Vlinderplateau uit twee groepen van verschillende leeftijden. Uw kind krijgt op de BSO’s alle ruimte om te spelen of juist te ontspannen. Er is een grote binnenruimte waar ieder zijn eigen gang kan gaan en op het schoolplein is er een ruim aanbod van speelmaterialen. BSO Woelwater heeft zelfs een heuse timmerschuur. Voor kinderen die mee willen doen aan groepsactiviteiten is er het programma DoenKids met sport- en spelactiviteiten, waarbij kinderen leren samen te spelen en samen te werken.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op de website van ProKino.